Susanne Kvindebjerg

Klinisk diætist

Kostrådgivning
Massage

Om mig

Autoriseret Klinisk diætist med 20 års erfaring fra arbejde på sygehus med blandt andet diabetes, overvægt, forhøjet kolesterol, kost til ældre, underernæring, m.m. Derudover er jeg uddannet massør i indenfor fysiurgisk massage og Totum kropsterapi.

Kostrådgivning

Autoriseret Klinisk diætist med 20 års erfaring fra arbejde på sygehus med blandt andet diabetes, overvægt, forhøjet kolesterol, kost til ældre, underernæring, m.m.

Siden 1994 har jeg haft egen privat kostrådgivning, og fungerer samtidig som konsulent for flere lægehuse, hvor jeg 1-2 dage om ugen har konsultationer med
henviste patienter. Jeg har 4 års erfaring med kostvejledning i protein fattig
kost med PKU patienter (“føllings” syge børn og voksne).

Mit speciale er overvægt, diabetes, hjerte kar sygdomme, forhøjet kolesterol, tarmproblemer, candia svamp, under et, de såkaldte livsstil sygdomme, som kræver en kostomlægning på livstid, hvor hele familien kan spise den samme kost. Jeg har arbejdet meget med børn, unge, sportsfolk,
ældre, og har super gode resultater.

Kostvejledning

Vi finder sammen en kost der svarer til dine behov, og ønsker.

Livstilssygdomme

Mit speciale er livsstil sygdomme f.eks. diabetes, forhøjet kolesterol eller lign.

Vægttab

Grundig gennemgang af dagens måltider for at sikre dit vægttab.

Kostplan

Personlig kostplan der bliver sammensat efter dine behov og i de rigtige mængder.

Massage

Jeg tilbyder professionel massage. Er du øm eller anspændt i kroppen, kan en massage lindre og løsne op i muskler og spændinger. Massage kan også være rent velvære og virke beroligende.

Fysiurgisk massage

fysiurgisk massage virker både behandlende og forebyggende.

Velvære

Massage kan være rent velvære og virke afstressende og beroligende.

Kontakt mig

Har du brug for hjælp til kostrådgivning, vejledning i forbindelse med vægttab eller massage, så tag endelig fat i mig via e-mail sus@4040.dk, telefon +45 2040 0178 eller ved at benytte nedenstående kontaktformular.